Je mag van onze medewerkers verwachten dat ze respectvol met je omgaan. Ze hebben begrip voor je persoonlijke situatie en begrijpen dat in sommige situaties de emoties kunnen oplopen. Deze emoties mogen er ook gewoon zijn. Voor ons is er wel een grens in welk gedrag we daarin kunnen accepteren.

We hebben daarom een aantal huisregels die voor iedereen gelden.

Huisregels in De Post

We accepteren in De Post geen gerichte agressie, geweld en/of intimidatie. Niet naar onze medewerkers en niet naar andere bezoekers aan onze locatie. Dit geldt ook als onze medewerkers voor een afspraak bij jou thuis komen.

Onder agressie, geweld en/of intimidatie  verstaan wij:

  • Verbaal en non-verbaal geweld, zoals uitschelden, vernederen, lastigvallen, verdenkingen verspreiden of uitdagen. Dit geldt voor ieder contact, dus in gesprekken of op locatie in De Post, tijdens huisbezoek, via de telefoon, SMS, WhatsApp-bericht, e-mail, brief of via social mediapost, -bericht of -reactie.
  • Serieus bedreigen: dreigen met woorden, dieren, voorwerpen of wapens, dreigen naar familie te gaan, stelselmatig hinderen of volgen.
  • Fysiek geweld: beetpakken, schoppen, slaan, bijten, fysiek hinderen, spugen, goederen beschadigen.

Gevolgen als je je niet houdt aan de huisregels

Als je je niet houdt aan de huisregels, kan dat gevolgen hebben. Je kunt bijvoorbeeld een verbod krijgen om in het gebouw De Post te komen. Of de hulp aan jou moet gestopt worden, omdat het niet veilig is voor onze medewerkers. We kunnen ook aangifte doen bij de politie.